© DDL
WORKSHOP STREETFOOD: MEXICO

MAART

19
DINSDAG
BERLARE • In wereldsteden als Londen, Bangkok, New York en Hongkong bestaan ze al jaren: gezellige eetstalletjes waar je een waaier aan hapklare wereldgerechten - oftewel streetfood - kan kopen. Ook bij ons is streetfood helemaal hip en winnen foodtrucks aan populariteit. Een streetfood workshop kon dus niet ontbreken in ons aanbod!

Tijdens deze workshop toveren we ons kookatelier om tot een hip streetfoodfestival en wanen we ons in een bruisende Mexicaanse wijk. We bereiden typische maar ook zeer verrassende streetfoodgerechtjes uit Mexico.

Na het bereiden van de verschillende gerechtjes worden onze smaakpapillen beloond en genieten we samen van onze eigen creaties.

Steeds inbegrepen:
- Een workshop (+/- 3 uur) vol tips en inspiratie om je culinaire vaardigheden aan te scherpen op een inspirerende locatie.
- Een keukenschort, notitieboekje, pen en een overzicht van de recepten / technieken die tijdens de lessen gebruikt werden (zo kan je ook thuis aan de slag)
- Samen genieten van de gerechten bereid tijdens de workshop met aangepaste wijnen en water (de te bereiden gerechten staan steeds vermeld per workshop)
- Aperitief en water tijdens de workshop

Tijdens deze workshop bereiden we:
Taco’s al pastor
Enchiladas – kip – rode chilisaus – koriander
Quesadilla’s – chorizo – cheddar – jalapeñopeper – guacamole
Garnalen – piri piri saus – citroen
Empanadas – rundsgehakt – chili
Escabeche – gebakken tortillachips
Tostada’s – zwarte bonen – kip - salsa


70 euro per persoon
Inschrijven is verplicht en kan via https://www.kookatelier-lagom.be/index.php/workshop/streetfood of 0468 57 16 02

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kook- en wijnatelier Lagom
Donklaan 55
9290 Berlare
breng me hierheen